Meni

LLumar folije Sarajevo i Banja Luka

Otvaranjem Black Glass servisa u Sarajevu i Banja Luci, svi ljubitelji automobila sa ovog tržišta dobili su veliki izbor najkvalitetnijih LLumar folija. U ponudi su folije za zatamnjivanje stakala, folije za zaštitu auto laka od ogrebotina kao i folije za građevinske objekte.LLumar folije su postale sinonim za kvalitet kada je u pitanju zatamnjivanje auto stakala i folije za građevinske objekte. Ove američke folije poznate su svuda u svetu jer su na prvom mestu po kvalitetu, obimu proizvodnje i prodaje.

Black Glass još od 2006.godine radi zatamnjivanje stakala isključivo sa LLumar folijama na svim tržištima, pa tako i u svojim servisima u Sarajevu i Banja Luci. Svi Black Glass montažeri prošli su intenzivne obuke za ugradnju LLumar folija kako u LLumar trening centrima tako i u Black Glass Akademiji.

Najveći izbor LLumar folija u Sarajevu i Banja Luci


Dolaskom Black Glass-a u Bosnu i Hercegovinu, vozači su dobili najveći izbor originalnih LLumar folija.

1. LLumar folije za zatamnjivanje stakala:


Black Glass servisi u Sarajevu i Banja Luci u ponudi imaju čak 5 vrsta LLumar folija za zatamnjivanje stakala. Do sada su na tržištu BIH postojale samo folije na poliester i metalnoj osnovi, a pored njih Black Glass ima još 3 vrste nanokeramičkih folija koje imaju mnogo bolju toplotnu i UV zaštitu zbog čega ih bira najveći broj vozača.

2. LLumar folije za zaštitu automobilskog laka:


Black Glass radi ugradnju bezbojnih zaštitnih LLumar folija za karoseriju. Ove providne folije štite auto lak od ogrebotina i imaju mogućnost samoregeneracije. Usluga ugradnje uvih folija dostupna je i Sarajevu i u Banja Luci.

3. LLumar folije za stakla građevinskih objekata:


Black Glass Sarajevo i Banja Luka rade ugradnju LLumar folija za stakla na građevinskim objektima. U ponudi su folije za zaštitu od sunca, folije za energetsku efikasnost, sigurnosne i dekorativne folije za stakla.

Ukoliko Vas zanimaju LLumar folije za zatamnjivanje stakala, automobile ili građevinske objekate, pozovite nas za sva pitanja i konsultacije:
Sarajevo: 061 / 313 - 315
Banja Luka: 066 / 409 - 409