Meni

Najbolji biraju najbolje folije

Ako ste gledali neke od američkih emisija za tuning i styling automobila, ili pak emisije koje predstavljaju automobile poznatih ličnosti, najverovatnije je to delo firme West Coast Customs.

Pogledajte video u kojem čuveni Ryan Friedlinghaus, CEO West Coast Customs-a, govori zbog čega uvek bira LLumar folije za automobile.
 
“Mi u West Coast Customs-u radimo uzbudljivo, spektakularno i bez kompromisa. To je naš stil! Biramo samo partnere koji su najbolji. Zbog toga su Llumar auto-folije naš izbor. Bez njih nijedan projekat nije završen. Llumar folije imaju jedinstven vizuelni efekat i vrhunsku zaštitu od sunčevog zračenja, na kojoj insistiramo. Za Vaš automobil, birajte isključivo Llumar folije.” - Ryan Friedlinghaus

“Zatamnjivanje stakala je finalni deo svakog posla prepravke i ulepšavanja automobila. Bilo da je u pitanju najsloženiji ili jednostavan tuning i styling automobila, posao nije završen bez postavljanja auto-folija. Od nas u West Coast Customs-u svi očekuju najbolje. Zbog toga biramo samo najbolje partnere. Kada je reč o auto-folijama, postoji samo jedno ime u koje imamo poverenja, a to je Llumar!” - Ryan Friedlinghaus.