Meni

Nano-keramičke folije sa garancijom dužom od decenije

Kada neko daje garanciju na 12 godina, jasno je da je u pitanju premium kvalitet. Llumar Avantgarde serija predstavlja vrhunsko dostignuće u sferi folija za auto-stakla.

Nanokeramičke folije garancija

Ove folije imaju nano-keramičku osnovu, zbog čega ih popularno zovu i nano-keramičke folije. Iako je potpuno nevidljiv za ljudsko oko i nema refleksiju, nano-keramički sloj obezbeđuje maksimalnu toplotnu zaštitu i prozirnost dnevnog svetla. U poređenju sa obojenim folijama, ili folijama napravljenim uz upotrebu metala, nano-keramičke folije nude i do 50% bolje performanse.

Novom tehnologijom proizvodnje nano-keramičkih folija, omogućena je najefikasnija toplotna zaštita do sada – ove folije filtriraju do 75% IC zračenja (toplota), kao i 99.9 % UV zračenja. Proizvode se u velikom broju nijansi, od potpuno providnih do poptuno tamnih (od 0 do 100% zatamnjenja).

Black Glass, kao najveći partner Llumar-a, ekskluzivni je zastupnik za ugradnju Avantgarde serije u Srbiji. Garancija za ugradnju nano-keramičkih folija je 12 godina i izdaje se u vidu specijalne kartice sa serijskim brojem.