Meni

Nevidljiva folija sa vidljivim prednostima

Za one koji u svom vozilu žele da postignu maksimalnu zaštitu od štetnog sunčevog zračenja, ali ne žele da imaju zatamnjena stakla – pravi izbor jeste LLumar UVShield. Ova UV zaštitna folija je potpuno providna i blokira 99,9% UV zraka.

Providna folija za staklo

Tradicionalna automobilska stakla pružaju izvestan stepen zaštite koja se odnosi na filtriranje UVB zraka (koji daju tamniju, smeđu boju koži), ali nisu u stanju da neutrališu dejstvo UVA zraka koji prodiru duboko u kožu. Po preporuci dermatologa, upotrebom UV zaštitnih folija možemo obezbediti potrebnu zaštitu sebi i svojim saputnicima, a posebno bebama i maloj deci, čija je koža mnogo osetljivija od kože odraslih.

Bez obzira na stepen zatamnjena, sve nijanse Llumar folija imaju UV zaštitne fitere, ali za one koji žele nevidljivu, maksimalnu UV zaštitu, LLumar UVShield je najbolji izbor. Ove folije predstavljaju ogroman pomak u zaštiti od štetnih sunčevih zraka, bez promene izgleda fabričkog stakla.

LLumar UVShield folije su tanke, lagane i potpuno providne, a istovremeno najdelotvornije folije po pitanju UV zaštite, budući da filtriraju gotovo sva štetna zračenja koja su glavni uzročnici raka kože. Iz tog razloga, Fondacija za borbu protiv raka kože (The Skin Cancer Foundation) preporučuje upravo Llumar UV zaštitne folije kao deo potrebne opreme za sve vozače i njihove putnike. Deo prihoda od prodaje Llumar UVShield-a upućuje se istraživačkim centrima radi unapređenja daljih ispitivanja raka kože.

Pored zaštite od štetnih uticaja sunčevog zračenja, Llumar UVShield doprinosi sigurnosti putnika. Llumar UVShield, kao i ostale auto-folije, zadržava razbijeno staklo na mestu, sprečavajući rasipanje sitnih komada stakla na putnike.