Meni

Zatamnjivanje stakala Sarajevo

Samo 6 meseci nakon otvaranja prvog Black Glass servisa u Bosni i Hercegovini koji je otvoren u Banja Luci, u januaru 2020. godine otvoren je i Black Glass servis u Sarajevu. Već u prvoj godini Black Glass Sarajevo postao je najveći servis za zatamnjivanje stakala i ugradnju folija u Bosni i Hercegovini.Prvi Black Glass servis nastao je 2006.godine u Beogradu, a nakon toga Black Glass je počeo da radi u mnogim evropskim gradovima u saradnji sa drugim lokalnim servisima. Danas je lider u zatamnjivanju stakla i ugradnji auto folija.

Ulaskom na tržište Bosne i Hercegovine i otvaranjem dva servisa u Banja Luci i Sarajevu, Black Glass je uveo značajne novine kada je u pitanju zatamnjivanje stakala na ovom tržištu.

1. Originalne LLumar folije za auto stakla


Black Glass Sarajevo ugrađuje isključivo američke LLumar folije koje su broj 1 po obimu proizvodnje i prodaje u svetu. Black Glass servisi su jedini na prostoru Bosne i Hercegovine koji svojim klijentima nude najveći izbor LLumar folija za zatamnjivanje stakala: čak 5 različitih vrsta folija i 5 različitih nijansi zatamnjenja.

2. Zatamnjivanje stakala bez skidanja tapacira


Za razliku od drugih servisa, u svim Black Glass servisima, pa tako i u Sarajevu i Banja Luci ugradnja folija se radi bez skidanja tapacira, tako da ne postoji mogućnost da se bilo šta ošteti. Zahvaljujući intenzivnoj obuci koju prolaze Black Glass montažeri i posebnim tehnikama ugradnje koje se uče u Black Glass Akademiji, zatamnjivanje stakla u Black Glass-u traje samo 1 sat.

3. Pisana garancija do 15 godina


Black Glass je zaštićen brend i predstavlja garanciju kvaliteta za vrhunski materijal i montažu. U Black Glass servisu u Sarajevu, kao i u ostalim Black Glass servisima, dobija se pisana garancija od 10 do 15 godina. Garancija se odnosi na to da se folija neće odlepiti, da neće promeniti boju niti svoje karakteristike, odnosno da će folija u garantom roku ostati ista.

Najveći izbor folija za automobile i stakla


Pored zatamnjivanja stakala, Black Glass u Sarajevu svojim klijentima nudi usluge ugradnje folija za automobile. U ponudi je veliki izbor folija u boji sa različitim efektima završne obrade kao što su sjaj, mat, metalik, saten, karbon, hrom itd. Pored auto folija u boji, Black Glass ugrađuje i providne folije za zaštitu auto laka od ogrebotina.

Black Glass Sarajevo radi i ugradnju folija za stakla na građevinskim objektima. U ponudi su folije za zaštitu od sunca, folije za energetsku efikasnost, sigurnosne i dekorativne folije za stakla.

Ukoliko Vas zanima zatamnjivanje stakala, folije za automobile ili stakla građevinskih objekata, pozovite nas za sva pitanja i konsultacije:
Sarajevo: 061 / 313 - 315
Banja Luka: 066 / 409 - 409