Meni

Zatamnjivanje stakala Banja Luka

Prateći interesovanje klijenata, 1. avgusta 2019. godine otvoren je Black Glass u Banja Luci. Od samog otvaranja, Black Glass Banja Luka svojim klijentima nudi usluge zatamnjivanja stakala, ugradnju folija za automobile i folija za stakla građevinskih objekata.Black Glass je nastao 2006. godine u Beogradu, a danas je lider u ugradnji folija. Iako već duži niz godina posluje u različitim evropskim gradovima u saradnji sa drugim servisima, Black Glass u Banja Luci je prvo predstavništvo firme u Bosni i Hercegovini.

Zatamnjivanje stakala po svetskim standardima


Kao zaštićen brend Black Glass predstavlja garanciju za kvalitet materijala i montaže. Na svim tržištima, Black Glass koristi isključivo folije premium kvaliteta svetski poznatih proizvođača, a svi montažeri koji rade u Black Glass-u prošli su intenzivne obuke u Black Glass Akademiji kako bi ugradnju folija mogli da izvrše po najvišim standardima.

Prilikom zatamnjivanja stakala, Black Glass koristi originalne LLumar folije i svojim klijentima nudi najveći izbor različitih vrsta LLumar folija: od poliester folija, metalnih folija, do čak tri vrste nanokeramičkih folija. Za razliku od drugih, u Black Glass servisima, zatamnjivanje stakala se radi bez skidanja tapacira. Nakon ugradnje folija, dobija se pisana garancija do 15 godina.

Folije za automobile i stakla


Pored zatamnjivanja stakala, Black Glass u Banja Luci radi i ugradnju folija za automobile. Black Glass u svojoj ponudi ima najveći izbor premium auto folija svih boja, nijansi, kao i efekata završne obrade poput: sjajnih, mat, metalik, karbon, hrom folija itd. Pored presvlačenja automobila zbog promene boje, Black Glass u svojoj ponudi ima i bezbojne zaštitne folije koje štite auto lak od ogrebotina.

Još jedna usluga Black Glass-a za stanovnike Blanja Luke i okoline je ugradnja folija za stakla na građevinskim objektima. U ponudi su folije za zaštitu od sunca, energetski efikasne folije, sigurnosne folije, kao i dekorativne folije.

Ukoliko Vas zanima zatamnjivanje stakala, folije za automobile ili stakla građevinskih objekata, pozovite nas za sva pitanja i konsultacije:
Banja Luka: 066 / 409 - 409