Meni

Zatamnjivanje stakala Vranje, Leskovac i Niš

Black Glass od 2010. godine ima saradnju sa različitim auto servisima na jugu Srbije kako bi zainteresovanim klijentima organizovali najkvalitetnije zatamnjivanje stakala. Za sve one kojima je daleko da dolaze u Beograd, Black Glass dolazi u Vranje, Leskovac, Niš i druge gradove.

Zatamnjivanje stakala po svetskim standardima u Vašem gradu


Prilikom posete drugim gradovima, Black Glass tim je organizovan tako da usluga zatamnjivanja stakala bude urađena na isti način kao kada se radi u nekom od Black Glass servisa.

Za zatamnjivanje stakala se koriste najkvalitetnije LLumar folije. Na svakom vozilu radi tim montažera koji su prošli intenzivnu obuku za ugradnju folija u okviru Black Glass Akademije, zbog čega zatamnjivanje stakala traje samo 1 sat. Na ugrađene folije izajemo pisanu garanciju od 10 do 15 godina.

Black Glass dolazi u Vranje, Leskovac, Niš


Ukoliko ste zainteresovani za zatamnjiavanje stakala, možete nam se javiti pa ćemo Vas obavestiti kada budemo dolazili u Vranje, Leskovac, Niš i druge gradove.
Broj telefona za prijavu je: 063 / 8229 - 096

U nastavku možete pogledati neke od fotografija automobila na kojima smo radili zatamnjivanje stakala prilikom jednog odlaska u Vranje.